Uterum Kalmar

Smålands Bygg – uterum Kalmar

Kvalitet och noggrannhet

Välkommen till oss här på Smålands Bygg. Vi vänder oss till alla i Kalmar som vill skaffa ett uterum. För perfekta och hållbara resultat krävs det att arbetet genomförs med noggrannhet och kvalitet. Detta är någonting som våra hantverkare sätter högst upp på agendan, vilket innebär att våra kunder kan känna sig trygga när de anställer oss oavsett om det gäller bygget av ett uterum eller någonting annat.

Om oss

Befinner du dig i Kalmar med omnejd och funderar på att anlita någon som kan hjälpa dig att bygga ett uterum? Då har du kommit rätt!

Om oss

Små & stora uppdrag

Det är slutresultatet som räknas oavsett om det är ett omfattande arbete eller ett mindre jobb som vi tar oss an. Vårt företag är för alla, oavsett om det är mycket eller lite mindre hjälp som efterfrågas.

Alltid nöjda kunder

När du anlitar oss kan du vara säker på att få ett perfekt slutresultat. Vi gör allt för att du ska bli 100 procent nöjd både med det utförda arbetet liksom vår kundservice.

Tjänster

Vad vi erbjuder för tjänster

Våra hantverkare har många års erfarenhet och har ett öga både för helheten såväl som för de små detaljerna. En bra kombination för ett lyckat resultat. Av oss får du en gratis offert!

Bygg

Det mesta inom bygg är vi behjälpliga med. Till exempel så erbjuder vi byte av tak, takrenovering, fönster & dörrbyten, vi bygger uterum och altaner. Även fasadrenoveringar hjälper vi till med.

Plåtarbeten

Våra plåtslagare utför det mesta inom plåtslageri. Vänd er till oss för att få hjälp med plåttak, häng- och stuprännor, fönsterbleck eller något annat plåtarbete.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Smålands Bygg

PÅRYDSGATAN 11 C, 388 50 Påryd

070-498 50 27

smalandsbygg.info@gmail.com

Uterum Kalmar

Kontakta oss redan idag om du önskar vår hjälp. Du kan se fram mot ett lyckat resultat som du kan glädja dig åt under mycket lång tid framöver!

Kontakt