Renovering Kalmar

Smålands Bygg – renovering Kalmar

Kvalitet och noggrannhet

Vi på Smålands Bygg har hantverkare med bred kompetens och lång erfarenhet, och finns till för er i Kalmar som behöver hjälp med någon renovering. Våra kunder ska känna sig helt trygga när de anlitar oss. Det är du, med dina behov och önskemål, som står i centrum!

Om oss

Vår styrka är att vi levererar tjänster med kvalitet utifrån kundens önskemål och behov, till konkurrensvänliga priser, samt väljer material av högsta kvalitet. Ett perfekt val av företag för dig i Kalmar som behöver hjälp med en renovering

Om oss

Små & stora uppdrag

Det är slutresultatet som räknas oavsett om det är ett omfattande arbete eller ett mindre jobb som vi tar oss an. Vårt företag är för alla, oavsett om det är mycket eller lite mindre hjälp som efterfrågas.

Alltid nöjda kunder

När du anlitar oss kan du vara säker på att få ett perfekt slutresultat. Vi gör allt för att du ska bli 100 procent nöjd både med det utförda arbetet liksom vår kundservice.

Tjänster

Vad vi erbjuder för tjänster

Våra hantverkare har många års erfarenhet och har ett öga både för helheten såväl som för de små detaljerna. En bra kombination för ett lyckat resultat. Av oss får du en gratis offert!

Bygg

Det mesta inom bygg är vi behjälpliga med. Till exempel så erbjuder vi byte av tak, takrenovering, fönster & dörrbyten, vi bygger uterum och altaner. Även fasadrenoveringar hjälper vi till med.

Plåtarbeten

Våra plåtslagare utför det mesta inom plåtslageri. Vänd er till oss för att få hjälp med plåttak, häng- och stuprännor, fönsterbleck eller något annat plåtarbete.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Smålands Bygg

PÅRYDSGATAN 11 C, 388 50 Påryd

070-498 50 27

smalandsbygg.info@gmail.com

Renovering Kalmar

Kontakta oss redan idag om någon av våra tjänster verkar intressant. Med vår hjälp kan du se fram mot ett lyckat resultat som du kan glädja dig åt under mycket lång tid framöver!

Kontakt